SHALAL GRILL ROOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Shalal Grill Room. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 14:16 Het vet van de kebab drupte langs alle kanten. Schotel gyros veel te klein voor €15. Weinig frieten, en gyros was net droog hondenvoer. Half uur erna enorme darmklachten! 1x en nooit meer!
6 jul 2024 om 1:36 Was lekker. Jammer dat de verkeerde pizza werd geleverd peperoni besteld, iets met ham/olijven gekregen.
16 jun 2024 om 18:38 Niet lekker! Kebap was klein, te veel vlees in verhouding, maar echt klein voor een kebap. De pizza was echt niet te eten, het deeg was kant en klaar zoals in een supermarkt, bijna geen tomatensaus & enorm veel kaas. Zelfs de kids vonden het vies.
1 jun 2024 om 21:48 Het zou 30 minuten duren voordat we t eten konden ophalen, maar we moesten uiteindelijk nog eens 15 minuten wachten !
28 mei 2024 om 21:03 Schnell und unkompliziert, sehr netter Lieferant!
17 mei 2024 om 21:22 Super lekker weer Mix gril voor 2 Personen
5 mei 2024 om 18:55 Voor de 2de keer een mix grill voor 2 personen besteld en super tevreden
29 apr 2024 om 7:16 Wij zijn beide voedsel ziek geworden.
28 apr 2024 om 19:03 Zoals altijd hebben wij de beste ervaring! Wij blijven hier komen. Dit is de beste tent in Lanaken en Maastricht. Echt een aanrader! Kwaliteit eten 10 en personeel ook een 10
23 apr 2024 om 18:31 Super lekker en op tijd geleverd!
21 apr 2024 om 23:20 Zeer lekkere etenwaren hebben ze,de bezorger ontzettend vriendelijk,kortom xxxxx sterren.
29 mrt 2024 om 20:18 Het was jammer genoeg koud dus was niet lekker jammer ,wij gaan vaker eten inde zaak en dan is het lekker